STN EN 61936-1: 2011 (33 3201), Silnoprúdové inštalácie na striedavé napätia prevýšujúce 1 kV Časť 1 Spoločné pravidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61936-1 vrátane EN 61936-1: 2010/AC: 2011