STN EN 50122-1: 2011 (34 1505), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická bezpečnosť, uzemňovanie a spätné vedenie Časť 1 Ochranné opatrenia proti zásahu elektrickým prúdom - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50122-1: 2011