STN EN 50122-2: 2011 (34 1505), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická bezpečnosť, uzemňovanie a spätné vedenie Časť 2 Opatrenia proti účinkom blúdivých prúdov vytváraných trakčnými sieťami jednosmerného prúdu - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50122-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 50122-2 z novembra 2000 v celom rozsahu. STN EN 50122-2 z novembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy