STN EN 50122-3: 2011 (34 1505), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická bezpečnosť, uzemňovanie a spätné vedenie Časť 3 Vzájomné pôsobenie trakčných sietí striedavého a jednosmerného prúdu - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50122-3: 2010