STN EN 62041: 2011 (35 1331), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií. Požiadavky na EMC. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62041: 2010