STN EN 62041: 2011 (35 1331), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií. Požiadavky na EMC. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62041: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 62041 z januára 2005 v celom rozsahu. STN EN 62041 z januára 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 12. 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy