STN EN 61439-5: 2011 (35 7107), Nízkonapäťové rozvádzače Časť 5 Rozvádzače na rozvod energie vo verejných sieťach - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61439-5: 2011