STN EN 61439-5: 2011 (35 7107), Nízkonapäťové rozvádzače Časť 5 Rozvádzače na rozvod energie vo verejných sieťach - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61439-5: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 60439-5 z júna 2007 v celom rozsahu. STN EN 60439-5 z júna 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 1. 2016
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 61439-5 z augusta 2016 v celom rozsahu. Používať sa môže do 29. 9. 2017
Keywords: normy