STN En 61210: 2011 (37 0672), Spájacie zariadenia. Ploché násuvné spoje pre medené vodiče. Bezpečnostné požiadavky. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61210: 2010