STN En 61210: 2011 (37 0672), Spájacie zariadenia. Ploché násuvné spoje pre medené vodiče. Bezpečnostné požiadavky. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61210: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 61210 z decembra 1999 v celom rozsahu. STN EN 61210 z decembra 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 11. 2013
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy