STN EN 60745-2-16: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-16 Osobitné požiadavky na spínacie pištole - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-16: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 50144-2-16 zo septembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 50144-2-16 zo septembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy