STN EN ISO 3405: 2011 (65 6124), Ropné výrobky. Stanovenie destilačných charakteristík pri atmosférickom tlaku (ISO 3405: 2011). - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3405: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3405 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3405 z marca 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy