STN EN 15376: 2011 (65 6560), Automobilové palivá. Etanol ako prímes do benzínov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15376: 2011