STN EN 15376: 2011 (65 6560), Automobilové palivá. Etanol ako prímes do benzínov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15376: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 15376 + A1 z januára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN 15376 z augusta 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy