STN EN 13614: 2011 (65 7044), Asfalty a asfaltové spojivá. Určovanie priľnavosti asfaltových emulzií ponorením do vody. - Remišová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13614: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13614 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Remišová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy