STN EN 14961-5: 2011 (65 7403), Tuhé biopalivá. Špecifikácie a triedy palív Časť 5 Palivové drevo na nepriemyselné používanie - Banič, Marek (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14961-5: 2011