STN EN 15296: 2011 (65 7414), Tuhé biopalivá. Prepočet výsledkov analýz z jedného stavu na iný stav. - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15296: 2011