STN EN 12758: 2011 (70 1635), Sklo v stavebníctve. Zasklenie a izolácia proti hluku šíreného vzduchom. Opis výrobku a stanovenie vlastností. - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12758: 2011