STN EN 12758: 2011 (70 1635), Sklo v stavebníctve. Zasklenie a izolácia proti hluku šíreného vzduchom. Opis výrobku a stanovenie vlastností. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Obvodové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12758: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12758 z marca 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Obvodové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy