STN EN 1794-1: 2011 (73 6042), Zariadenia na zníženie hluku z cestnej dopravy. Neakustické vlastnosti Časť 1 Mechanické vlastnosti a požiadavky na stabilitu - Decký, Martin; Villim, Andrej (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1794-1: 2011