STN EN 1794-1: 2011 (73 6042), Zariadenia na zníženie hluku z cestnej dopravy. Neakustické vlastnosti Časť 1 Mechanické vlastnosti a požiadavky na stabilitu - Decký, Martin; Villim, Andrej; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1794-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1794-1 z októbra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Decký, Andrej Villim. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Norma je nahradená normou STN EN 1794-1 + AC z januára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy