STN EN 1794-2: 2011 (73 6042), Zariadenia na zníženie hluku z cestnej dopravy. Neakustické vlastnosti Časť 2 Všeobecná bezpečnosť a požiadavky týkajúce sa životného prostredia - Decký, Martin; Villim, Andrej (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1794-2: 2011