STN EN 13823: 2011 (92 0213), Skúšky reakcie stavebných výrobkov na oheň. Stavebné výrobky okrem podlahových krytín, vystavené tepelnému pôsobeniu osamelo horiaceho predmetu. - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13823: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13823 z januára 2011, ktorá od 1. 1. 2011 nahradila STN EN 13823 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 13823 + A1 z októbra 2015 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 8. 2016
Keywords: normy