STN EN 50122-1/A1: 2011 (34 1505), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická bezpečnosť, uzemňovanie a spätné vedenie Časť 1 Ochranné opatrenia proti zásahu elektrickým prúdom. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 50122-1: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 50122-1: 2011/A1: 2011
Keywords: normy