STN EN 60238/A2: 2011 (36 0383), Objímky s Edisonovým závitom na svetelné zdroje. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60238: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60238: 2004/A2: 2011