STN EN 60238/A2: 2011 (36 0383), Objímky s Edisonovým závitom na svetelné zdroje. Zmena A2. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60238: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60238: 2004/A2: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy