STN EN 60065/A12: 2011 (36 7000), Audioprístroje, videoprístroje a podobné elektronické prístroje. Požiadavky na bezpečnosť. Zmena A12. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A12 STN EN 60065: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60065: 2002/A12: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Keywords: normy