STN EN 1993-3-2/NA: 2011 (73 1431), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 3-2 Veže, stožiare a komíny. Komíny. Národná príloha - Chladný, Eugen (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-3-2: 2008