STN EN ISO 19142: 2011 (01 9353), Geografická informácia. Webová objektová služba (ISO 19142: 2010) - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19142: 2010 a má postavenie oficiálnej verzie