STN EN ISO 19142: 2011 (01 9353), Geografická informácia. Webová objektová služba (ISO 19142: 2010) - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19142: 2010 a má postavenie oficiálnej verzie
Názov z disku
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty