STN EN 13445-3: 2011 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie - Mráz, Ľuboš; Kálna, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2009 vrátane neoznačených správ CEN z júla 2010
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13445-3 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz, Karol Kálna. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty