STN EN 302 304 V1.1.1: 2011 (87 2304), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Prenosový systém pre ručné koncové zariadenia (DVB-H) - Félix, Marian; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 302 304: 2004 V1.1.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 302 304 V1.1.1 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marian Félix, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty