Farmakobotanika : semenné rostliny - Jahodář, Luděk, 1948- (Praha : Karolinum, 2009)
Učebnica pre študentov farmaceut. fakúlt pre štúd. predmetu farmaceutic. botanika
Slovník
Bibliografia: s. 235-236; registre: s. 237-264
Keywords: farmaceutická botanika; semenné rastliny; liečivé rastliny; tradičná medicína; učebnice vysokých škôl