STN EN ISO 17672: 2011 (05 5650), Tvrdé spájkovanie. Prídavné kovy (ISO 17672: 2010). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou europskej normy EN ISO 17672: 2010