STN EN ISO 17672: 2011 (05 5650), Tvrdé spájkovanie. Prídavné kovy (ISO 17672: 2010). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou europskej normy EN ISO 17672: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 17672 z decembra 2010, ktorá od 1. 12. 2010 nahradila STN EN 1044 novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy