STN EN 60695-2-12: 2011 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 2-12 Skúšky žeravým/horúcim drôtom. Index horľavosti žeravým drôtom (GWFI) - skúšobné metódy pre materiály - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-2-12: 2010