STN EN 60695-2-13: 2011 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 2-13 Skúšky žeravým/horúcim drôtom. Teplota vznietenia žeravým drôtom (GWIT) - skúšobné metódy pre materiály - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-2-13: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60695-2-13 z augusta 2011 a STN EN 60695-2-13 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 60695-2-13 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 12. 2013
Spracovateľ: František Gilian. technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy