STN EN 60252-1: 2011 (35 8212), Kondenzátory pre striedavé elektrické motory Časť 1 Všeobecne. Spoľahlivosť, skúšanie a menovité údaje. Bezpečnostné požiadavky. Pokyny na montáž a prevádzku - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou
Táto norma nahrádza STN EN 60252-1 z januára 2003 v celom rozsahu. STN EN 60252-1 z januára 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 2. 1. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy