STN EN 60730-2-9: 2011 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-9 Osobitné požiadavky na riadiace zariadenia so snímaním teploty - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-9: 2010