STN EN 60730-2-9: 2011 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-9 Osobitné požiadavky na riadiace zariadenia so snímaním teploty - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-9: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60730-2-9 z augusta 2003 v celom rozsahu. STN EN 60730-2-9 z augusta 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 11. 2013
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy