STN EN 15900: 2011 (38 0004), Energetické služby v oblasti energetíckej efektivnosti. Definície a požiadavky. - Magyar, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15900: 2010