STN EN 15900: 2011 (38 0004), Energetické služby v oblasti energetíckej efektivnosti. Definície a požiadavky. - Magyar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15900: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15900 z februára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Magyar.
Keywords: normy