STN EN 13353 + A1: 2011 (49 2700), Dosky z rastlého dreva (SWP). Požiadavky (Konsolidovaný text). - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13353: 2008 + A1: 2011