STN EN 13353 + A1: 2011 (49 2700), Dosky z rastlého dreva (SWP). Požiadavky (Konsolidovaný text). - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13353: 2008 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13353 z augusta 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy