STN EN ISO 22434: 2011 (69 0029), Fľaše na prepravu plynov. Kontrola a údržba fľašových ventilov (ISO 22434: 2006). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22434: 2011 vrátane EN ISO 22434: 2011/Cor. Mar. 2011