STN EN ISO 22434: 2011 (69 0029), Fľaše na prepravu plynov. Kontrola a údržba fľašových ventilov (ISO 22434: 2006). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22434: 2011 vrátane EN ISO 22434: 2011/Cor. Mar. 2011
Táto norma nahrádza STN EN 14189 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy