STN EN 480-1 + A1: 2011 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 1 Porovnávané betóny a porovnávané malty pri skúškach (Konsolidovaný text) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-1: 2006 + A1: 2011