STN EN 480-1 + A1: 2011 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 1 Porovnávané betóny a porovnávané malty pri skúškach (Konsolidovaný text) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-1: 2006 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 480-1 z marca 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy