STN EN 1520: 2011 (72 3190), Prefabrikované vystúžené dielce z ľahkého medzerovitého betónu z pórovitého kameniva s nosnou a nenosnou výstužou. - Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 1520: 2011