STN EN 1520: 2011 (72 3190), Prefabrikované vystúžené dielce z ľahkého medzerovitého betónu z pórovitého kameniva s nosnou a nenosnou výstužou. - Hermanská, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 1520: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1520 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 1520 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 1. 2013
Spracovateľ: Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy